aprilie 20, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Pompe hidraulice Casappa

pompe hidraulice Casappa

Daca alegeti pompe hidraulice Casappa veti descoperi produse de o inalta calitate si fiabilitate. Compania Casappa a fost fondată în urmă cu mai bine de 60 de ani si este deținută în totalitate de familia Casappa, aflată la a treia generație.

Gama de pompe hidraulice Casappa

In gama de pompe hidraulice Casappa veti regasi:

  1. Pompe de angrenaje și motoare:
  • corp de aluminiu:  Polaris [PL] si Whisper [WS]
  • corp de fier: Polaris [PH], Kappa [K], Formula [FP] si Magnum [HD]

2. Pompe cu piston – DEPLASARE VARIABILĂ:  Plata [LVP], MVP – MVPD, TVP [TVP] si Plata [DVP-SVP]

Pompele Polaris din aluminiu sunt construite în trei piese cu un corp extrudat din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență si pot fi folosite in nenumarate aplicatii.pompe hidraulice Casappa

Printre avantajele acestui produs se numara: eficiența ridicată, rulmenti integrati pentru aplicatii grele, mai multe unități disponibile în versiunea standard, intrare comună și trepte separate si un sistem de acționare a ventilatorului electrohidraulic.

Pompele Whisper folosesc o tehnologie nouă și originală protejată de brevete internaționale și aplicată unei familii de pompe cu angrenaj extern și motoare cu emisii de zgomot reduse. O gamă largă de arbori, flanșe și orificii, în conformitate cu toate standardele internaționale (SAE, DIN și EUROPEAN) permit utilizarea acestora într-o varietate infinită de aplicații.pompe hidraulice Casappa

Pompele Whisper au ca avantaje un design personalizat, emisie redusa de zgomot si unitati multiple.

Noile serii de pompe și motoare de viteze „PH” reprezintă o evoluție a seriei „POLARIS”.

Pompe hidraulice Casappa de top veti intalni si in seria POLARIS din fier. Acestea sunt destinate pentru stivuitoare, miniîncărcătoare și toate acele aplicații în care pompele tradiționale din aluminiu sunt împinse aproape de limitele lor. Posibilitatea de a împerechea corpul cu capacele din fontă reduce și mai mult nivelurile de zgomot, pe lângă creșterea rezistenței.pompe hidraulice Casappa

Printre avantajele acestor pompe se numara: presiunea mare de lucru și pentru deplasări mari, durata lungă de viață si supapele încorporate care simplifică proiectarea circuitului.

Pompele Kappa au o structură rigidă și compactă care face posibilă încorporarea unui număr de funcții într-un spațiu limitat. Acestea au un design solid si compact si sunt foarte eficiente la temperaturi ridicate.

Pompele Formula sunt special gandite pentru camioane. Aceste pompe hidraulice Casappa au o performanță ridicată la viteze foarte mici, design modular si montare directaa pe prize de putere.

Pompele Magnum au un design extrem de versatil și fiabil, de asemenea, în cele mai extreme condiții de funcționare. Printre avantaje veti gasi: o gamă largă de arbori de transmisie și flanșe în versiunea SAE, mai multe opțiuni de locații port si rulmenti integrati pentru aplicatii grele.

Daca vreti sa aflati mai multe amanunte despre sistemul hidraulic al excavatoarelor puteti citi acest articol: https://www.gxcontractor.com/equipment/article/13019077/hydraulic-systems-for-excavators