aprilie 20, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese transmisie ZF

piese transmisie ZF

Daca aveti nevoie de piese transmisie ZF, reprezentanta ZF Romania va pune la dispozitie o gama larga de produse. Compania ZF este unul dintre liderii din domeniul utilajelor de constructii, cu o experienta de o jumatate de secol.

Pentru achizitionarea de piese transmisie ZF va asteptam pe site-ul nostru https://epieseutilaje.ro/

Gama de piese transmisie ZF

In gama larga de piese transmisei ZF veti intalni:piese transmisie ZF

  • tehnologie de transmisie (automată, manuală, servo, manuală automată, transmisie specială)
  • componente de transmisie, tehnologie cauciuc-metal, carcasă de transfer, sistem hibrid
  • tehnologia șasiului (componente și module ale șasiului, tehnologie de direcție, sisteme de suspensie)
  • tehnologii suplimentare (electronice / software, sisteme de diagnosticare, tehnologie plastică de precizie, lubrifianți)
  • sisteme de ax

ZF oferă o tehnologie fiabilă și durabilă de transmisie și ax pentru o gamă largă de vehicule de construcții, cum ar fi buldoexcavatoare, încărcătoare pe roți, încărcătoare compacte, basculante, malaxoare de beton și excavatoare mobile.

Daca nu aveti la indemana documentatia ZF necesara, ne puteti contacta cu incredere pe https://epieseutilaje.ro/contact/ si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.piese transmisie ZF

Seria de transmisie hidrostatica HL pentru excavatoare mobile cuprinde trei clase de performanță cu design identic de instalare. Transmisiile pot fi montate separat pe trenul de rulare, precum și direct pe axa ZF. Eficiența acestui produs a fost crescută, iar prin designul compact și punctele de montare standardizate se facilitează asamblarea și spațiul necesar este redus semnificativ.

Printre avantajele acestei piese transmisie ZF se numara: manevrarea simplificată, eficiența sporită si garda la sol crescută.

Alte produse ZF de top sunt cele din seria de osii MULTITRAC MT-E 3000 pentru excavatoarele mobile, care permit exploatarea completă a lățimilor autorizate din punct de vedere legal ale vehiculului. Datorită designului modular și a unei strategii rafinate de componente, numărul de piese a fost redus cu 25% în comparație cu modelele anterioare.piese transmisie ZF

 Un concept standard cu frâne multidisc încapsulate, umede, a fost introdus pe puntea față și spate. Printre avantajele acestui produs se numara: exploatarea completă a lățimii vehiculului, durata lungă de viață si un număr redus de puncte de lubrifiere.

Daca aveti nevoie de ulei de transmisie ZF pentru tractor va asteptam pe https://epieseutilaje.ro/produs/ulei-transmisie-zf-te-ml-05e/