mai 10, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese mini-incarcator Komatsu

piese mini-incarcator KomatsuMini-incarcatoarele Komatsu va ofera un confort de prima clasa si versatilitate totala. Folosind piese mini-incarcator Komatsu beneficiati de un maxim de productivitate.

Gama de piese mini-incarcator Komatsu

Foarte compacte și ușor de utilizat, mini-incarcatoarele Komatsu sunt de mare ajutor atat pe șantierele de construcție și excavare cat și pentru lucrările de reparații ale drumurilor. În gama de piese mini-incarcator Komatsu veti intalni:piese mini-incarcator Komatsu

  • filtre si uleiuri
  • atasamente
  • piese de motor
  • piese electrice
  • atasamente
  • consumabile
  • componente hidraulice

Cu greutăți de funcționare de la 5 tone la 7 tone, mini-incarcatoarele Komatsu sunt pe deplin axate pe satisfacerea nevoilor clienților. Chiar și un operator neexperimentat le va găsi ușor de utilizat. Pentru a crește productivitatea și a îmbunătăți planificarea, Komatsu va pune la dispozitie un sistem ce poate fi activat pe toate modelele noi pentru o întreținere proactivă și ușoară.piese mini-incarcator Komatsu

Mini-incarcatorul Komatsu WA70M-8 oferă confort de primă clasă pentru operator, vizibilitate optimă, niveluri de siguranță remarcabile și o interfață ergonomică.

„Noul WA70M-8 completează gama de încărcătoare compacte Komatsu echipate cu cea mai recentă tehnologie a motorului Stage V din UE”, spune Michael Wadsack Product Manager la Komatsu Europe. „Proiectat cu dimensiuni compacte, vizibilitate excelentă și o varietate largă și opțiuni ușor de utilizat, acesta este cel mai iubit asistent de pe fiecare șantier.”

piese mini-incarcator KomatsuModelul WA70M ‐ 8 are un motor puternic Komatsu cu emisii reduse și filtru de particule diesel. Puterea motorului a fost mărită cu 25% față de modelul anterior și ajunge acum la 46,2 kW / 62,8 CP. Optimizat pentru aplicații dificile de construcție, transmisia hidrostatică complet automată transmite putere tuturor celor patru roți.