mai 14, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese mini-incarcator Eurocomach

piese mini-incarcator eurocomachEurocomach ofera solutii care va ajuta sa minimizați timpii de nefunționare și costurile aferente reparațiilor. Folosind piese mini-incarcator Eurocomach va asigurati o durata de viata mai mare a echipamentului.

Gama de piese mini-incarcator Eurocomach

În gama de piese mini-incarcator Eurocomach veti intalni:piese mini-incarcator eurocomach

  • filtre
  • piese de motor
  • consumabile
  • piese de uzura
  • piese hidraulice
  • piese de transmisie
  • kituri de întreținere

piese mini-incarcator eurocomach

Mini-incarcatorul Eurocomach 20TL va asigura o deplasare eficientă și sigură pe orice teren. Acest model oferă confort de conducere, o excelentă vizibilitate și o stabilitate operativă de neegalat.

piese mini-incarcator eurocomachMotorul Yanmar Stage 5 eficient și silențios este conceput pentru a optimiza performanța și a reduce consumul. Ventilatorul de răcire hidraulic, care reglează instantaneu viteza de rotație în conformitate cu cerințele motorului, îmbunătățește performanța motorului.

Motorul de putere al acestui încărcător compact, în combinație cu sistemul auxiliar de debit mare cu o capacitate maximă de 160 litri la 280 de bari, garantează o versatilitate considerabilă a utilizării tuturor echipamentelor de pe piață.

Joystick-urile ergonomice, al căror răspuns poate fi reglat în conformitate cu cel al operatorului, vă asigură performanța atunci cand manevrați mini-incarcatorul Eurocomach 20TL. În plus, afișajul multifuncțional permite operatorului să controleze starea vehiculului și să selecteze configurațiile de utilizare prin comenzi simple și intuitive.

Un alt plus îl constituie poziționarea strategică a principalelor componente care permite o întreținere ușor de realizat și acces imediat.