mai 17, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese macarale

piese macaraleMacaralele sunt echipamente de bază atunci când vine vorba de construcții. Dacă vreti sa achizitionati piese macarale va asteptam pe site-ul nostru https://epieseutilaje.ro/

Gama de piese macarale

Macaralele sunt utilizate pentru lucrări grele de construcții și pentru tot felul de sarcini de ridicat. În zilele noastre, datorită progresului tehnologic, macaralele utilizează sisteme hidraulice, motoare cu ardere internă și motoare electrice cu capacități avansate pentru îndeplinirea unor sarcini complexe de ridicare.

În gama de piese macarale veți găsi:piese macarale

  • piese hidraulice
  • piese de motor
  • componente cabina
  • tren de rulare
  • consumabile
  • filtre si uleiuri
  • piese electrice

Daca aveți nevoie de consultanță în alegerea de piese macarale, ne puteti contacta cu incredere pe https://epieseutilaje.ro/contact/ si veti primi ajutor din partea unui consultant tehnic.

piese macaraleMacaralele mobile sunt foarte căutate în domeniul construcțiilor. Acestea sunt suficient de puternice pentru a muta materiale și echipamente, dar mai ușor de deplasat decât o macara turn.

Macaralele turn sunt instalate pe sol și utilizate pentru a deplasa și transporta materiale grele pe distanțe mai mari. Sunt folosite cel mai adesea la construirea clădirilor înalte.

Macaralele de teren accidentat au un tren de rulare cu stabilizatoare verticale și orizontale, care se extind pentru a oferi stabilitate și sprijin în timpul funcționării. Utilitatea acestora constă în ușurința cu care pot fi transportate acolo unde este nevoie.

În funcție de complexitatea, durata și amploarea proiectului dvs., poate fi necesar să alegeți mai multe tipuri de macarale. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să alegeți tipul potrivit de macara:piese macarale

  • estimati greutatea și dimensiunea sarcinii care trebuie ridicată sau mutată – astfel puteți alege o macara cu capacitatea de ridicare necesară și accesoriile necesare de montare, cum ar fi cârlige, frânghii și curele;
  • verificați înălțimea de ridicare și distanța orizontală pe care trebuie sa o parcurgă brațul – în funcție de aceste informații va trebui să alegeți o macara cu lungimea corespunzătoare a brațului. Unghiul brațului și raza acestuia, împreună cu greutatea sarcinii și suportul de repaus, joacă un rol critic în menținerea stabilității macaralei.
  • informați-vă în legătură cu locația șantierului și calea de acces – unele dintre macaralele utilizate în industria construcțiilor trebuie asamblate la fața locului.

Daca aveti nevoie de pivot inferior Claas va asteptam pe: https://epieseutilaje.ro/produs/pivot-inferior-claas-0003200530/