mai 11, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese incarcator Volvo

piese incarcator volvo Incarcatoarele Volvo au fost gandite pentru a spori performanța și fiabilitatea. Dacă vreti sa achizitionati piese incarcator Volvo va asteptam pe site-ul nostru https://epieseutilaje.ro/

Gama de piese incarcator Volvo

În gama de piese incarcator Volvo veti intalni:

  • piese de transmisie
  • filtre
  • știfturi și bucșe
  • piese de motor
  • consumabile
  • kituri de intretinere
  • piese electrice

piese incarcator volvo Deși reprezintă o componentă relativ simplă, știfturile și bucșele joacă un rol crucial în funcționarea utilajului. Acestea permit efectuarea unei întregi game de mișcări – permit săparea precisă, nivelarea, încărcarea, amplasarea și direcția.

 Știfturile și bucșele Volvo sunt fabricate din aliaje de oțel atent selecționate, miezurile sunt tratate termic profund, rezultând o rezistență excepțională la uzură. În plus, acestea sunt ușor de întreținut și de înlocuit și sunt foarte rezistente la coroziune.

Daca nu aveti la indemana documentatia Volvo necesara, ne puteti contacta cu incredere pe https://epieseutilaje.ro/contact/ si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

piese incarcator volvo Incarcatorul Volvo L350H a fost proiectat pentru eficiență. Acest model este echipat cu sisteme hidraulice de nouă generație și este alimentat de un motor Tier 4 Final D16J, pentru un cuplu ridicat la turații reduse. Pentru producția de carieră, L350H vine cu o găleată de piatră de 9,5 metri cubi.

Noul sistem hidraulic de detectare a sarcinii funcționează în armonie mai mare cu sistemul de transmisie, ducând la cicluri de timp cu până la 5% mai rapide. Îmbunătățirile sistemului hidraulic și ale transmisiei, împreună cu cea mai recentă tehnologie a motorului Volvo, fac L350H cu până la 10% mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Daca aveti nevoie de o pompa de apa Volvo L105 va asteptam pe: https://epieseutilaje.ro/produs/pompa-de-apa-volvo-l105-incarcator-frontal/