iunie 7, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese incarcator Liebherr

piese incarcator LiebherrÎncarcatoarele Liebherr asigura performanță și fiabilitate excepționale, indiferent cât de dure sunt condițiile de funcționare. Prin utilizarea de piese incarcator Liebherr, eficiența de funcționare și valorea echipamentului sunt îmbunătățite semnificativ.

Gama de piese incarcator Liebherr

Încărcătoarele din gama medie Liebherr sunt utilaje multifuncționale autentice în toate sensurile cuvântului: datorită unei transmisii inovatoare, a componentelor aliniate în mod ideal și a unei game optime de opțiuni de echipare.

În gama de piese incarcator Liebherr veti gasi:piese incarcator Liebherr

  • tren de rulare
  • piese hidraulice
  • piese de motor
  • pompe
  • cilindri
  • piese electronice
  • piese cabina operator

Noile modele de incarcatoare au o putere semnificativ mai mare a motorului, în timp ce consumul de combustibil rămâne redus, reducând atât costurile combustibilului, cât și emisiile de CO2

piese incarcator LiebherrVersiunile standard ale gamei medie L 526, L 538 și L546 cântăresc 11.77, 15.5 și respectiv 14.2 tone, în timp ce capacitățile cupei sunt de 2.1, 2.6 și 2.8 m3. Sarcinile de basculare articulate sunt de 8, 9.5 și 10.5 tone, iar puterile motorului sunt de 100, 120 și, respectiv, 138 kW.

Pozițiile cupei pot fi setate pe afișajul tactil, în timp ce sistemul hidraulic puternic asigură că operatorul echipamentului poate efectua și mișcări suprapuse de ridicare și coborare, precum și înclinarea în și din afară la putere maximă, rezultând o funcționare mai eficientă și o productivitate crescută.piese incarcator Liebherr

De asemena, amortizarea opțională ajută la protejarea încărcătoarelor pe roți și reduce vibrațiile pentru operatorul utilajului. Astfel rezulta o mișcare lină până la poziția finală a echipamentului de lucru și a brațelor de ridicare, mărind durata de viață a tuturor componentelor.