aprilie 19, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese incarcator Hitachi

piese incarcator HitachiCondițiile de muncă dure pot avea impact asupra echipamentelor de construcții. Puteti folosi piese incarcator Hitachi pentru a vă ajuta utilajele să facă față mediilor provocatoare și termenelor exigente.

Aceste piese sunt proiectate special pentru a oferi o durabilitate mai mare, performanțe îmbunătățite și o durată de viață mai lungă.

Gama piese incarcator Hitachi

Compania Hitachi are o gama speciala de produse pentru sporirea performantei, care include:piese incarcator Hitachi

  • lumini de lucru cu LED-uri – care permit incarcatorului dvs. să funcționeze în condiții de lumină slabă – de dimineața devreme până noaptea târziu;
  • capace de combustibil – sunt echipate cu lacăte pentru securitate suplimentară;
  • cutii de instrumente
  • sisteme de aerisire
  • țeavă de eșapament din oțel inoxidabil
  • huse pentru scaune – proiectate pentru menținerea cabinei curate și în stare excelentă;
  • o gamă variata de covorașe.

Gama GET pentru încărcătoare utilizeaza piese turnate din oțel de cea mai înaltă calitate, fabricate in Suedia si include dinți și adaptoare. Aceste piese incarcator Hitachi sunt usor de utilizat, sigure si rapide de instalat si inlocuit.piese incarcator Hitachi

Puteți alege dintr-o varietate de dinți auto-ascuțiți pentru a satisface nevoile șantierului dvs., iar adaptoarele fiabile asigură o potrivire precisă. Utilizarea Hitachi GET poate reduce costurile de întreținere și timpul de nefuncționare, poate reduce consumul de combustibil și poate îmbunătăți performanța generală a incarcatorului dvs.

O alta metoda simpla si eficienta de a reduce costurile de funcționare și întreținere este utilizarea filtrelorpiese incarcator Hitachi originale de ulei și combustibil Hitachi. Aceste piese incarcator Hitachi nu numai că vă mențin incarcatorul excepțional de curat, ci va face și motorul și componentele hidraulice să dureze mai mult.

Exteriorul echipamentului dvs. de construcție merită aceeași grijă și atenție ca și componentele si tehnologia de înaltă calitate care se află sub el. Folosirea vopselei originale Hitachi asigură aspectul optim al utilajului dvs., ceea ce nu numai că creează o imagine pozitivă pentru afacerea dvs., ci contribuie și la o valoare de revânzare ridicată.

Orice piese incarcator Hitachi veti alege puteti fi siguri ca că vă vor oferi un nivel ridicat de fiabilitate, durabilitate și calitate.