aprilie 19, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese excavator Hitachi

piese excavator HitachiDaca aveti nevoie de piese excavator Hitachi, reprezentanta Hitachi Romania va pune la dispozitie o gama larga de produse.

Hitachi este o companie multinationala japoneza de conglomerate cu 110 ani de experienta.

Gama piese excavator Hitachi

Puteti gasi piese excavator Hitachi pentru modele noi și mai vechi la prețuri competitive. Acestea includ:

  • piese originale Hitachi
  • componente refabricate
  • piese de performanță
  • piese pentru senile.

Dacă trebuie să înlocuiți sau să reparați trenul de rulare al unui excavator mai vechi, puteți alege între două opțiuni de înaltă calitate și rentabile – Hitachi 2Genuine și Hitachi Select Parts.

Ambele opțiuni costă mai puțin decât piesele originale Hitachi, dar sunt testate la aceleași standarde ridicate de fiabilitate și durabilitate. De asemenea, acestea vin cu garanția producătorului, la fel ca piesele originale Hitachi.

Trenul de rulare al excavatorului dvs. Hitachi nu trebuie subestimat – este vital să îl mențineți în starepiese excavator Hitachi optimă, iar componentele sale trebuie să fie extrem de durabile. Utilizarea de piese excavator Hitachi vă va asigura că utilajul dvs. funcționează în siguranță și eficient, cu niveluri ridicate de productivitate pentru o perioadă lungă de timp și cu costuri de funcționare reduse.

Gama GET pentru excavatoare medii Hitachi va pune la dispozitie dinti auto-ascutiti si adaptoare de inalta calitate. Aceste piese sunt usor de folosit si pot reduce consumul de combustibil. De asemenea, produsele din gama GET poate îmbunătăți performanța generală a excavatorului dvs.

Pentru excavatoarele mari compania Hitachi a pregatit gama Bradken GET, produse proiectate special pentru mineritul de roci dure.

piese excavator HitachiRezistente la uzură și durabile pentru aplicații foarte abrazive, acestea sporesc puterea generală de săpare a excavatorului dvs. Hitachi. Disponibile pentru modelele ZX890-6 și EX1200-7 până la EX8000-6, acestea sunt sigure și ușor de instalat și de îndepărtat, ceea ce are ca rezultat și timpii de nefuncționare minimi și costuri mai mici de întreținere.

Orice piese excavator Hitachi alegeti, veti descoperi ca acestea sunt fabricate pentru a vă oferi aceleași niveluri ridicate de fiabilitate, durabilitate și calitate, ca și utilajele Hitachi. Ca urmare, echipamentul dvs. va funcționa cu performanțe optime și, în cele din urmă, veti obține o valoare de revânzare mai mare.

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile din lumea echipamentelor de constructii, puteti gasi informatii utile pe site-ul https://www.heavyquipmag.com/construction-equipment-magazine/