iunie 27, 2021 De RK Utilaje Romania 0

Piese buldoexcavator CASE

piese buldoexcavator CASE Piese buldoexcavator CASE au fost concepute pentru a indeplini standardele dvs. riguroase si pentru a va garanta performante superioare.

Gama de piese buldoexcavator CASE

CASE va pune la dispozitie diferite modele de buldoexcavatoare, concepute pentru a va oferi putere suplimentara, control precis si un utilaj simplu si sofisticat in acelasi timp.

În gama de piese buldoexcavator CASE veti intalni:piese buldoexcavator CASE

  • filtre si uleiuri
  • piese de uzura
  • lubrifianti
  • accesorii
  • piese hidraulice
  • componente electrice
  • baterii
  • lumini
  • piese de motor
  • galeti si atasamente

Uleiurile originale CASE au fost testate si proiectate special pentru a indeplini specificatiile de functionare si performanta specifice motoarelor din utilajele CASE. Acestea va ajuta sa reduceti uzura echipamentelor si sa imbunatatiti productivitatea.piese buldoexcavator CASE

Buldoexcavatoarul CASE 580 Super N oferă o multitudine de funcții pentru a vă ajuta să lucrați cu mai mare precizie și viteză. Prin simpla apăsare a unui buton, opțiunea PowerBoost dezlănțuie o creștere a puterii hidraulice pentru terenul dur. Opțiunea PowerLift oferă o capacitate de ridicare de 4.000 lb, lider în industrie, iar sistemul anti-rebound standard ProControl vă ajută să ridicați, să setați, săpați și să aruncați mai precis.piese buldoexcavator CASE

În ceea ce privește încărcarea și rularea, transmisia opțională cu 6 trepte PowerDrive cu angrenare automată a acționării oferă o accelerație mai mare, gradabilitate crescută, o economie mai mare de combustibil și timpi de călătorie reduși.

Buldoexcavatorul 580 Super N oferă economii de combustibil și conformitate în timp ce funcționează în continuare la performanțe maxime și fără perioade de nefuncționare de regenerare sau consum de combustibil suplimentar.

Cabinele au sticlă din podea până în tavan și geamuri deschise în spate pentru o vizibilitate excepțională, flux de aer și comunicare cu echipajul de la sol. Alte opțiuni includ un radio Bluetooth hands-free cu USB și un scaun cu multe ajustări, încălzitor încorporat și un design cusut manual.

Modelul 580 Super N oferă comenzi intuitive cu vârful degetelor pentru configurațiile pilotului de încărcător și buldoexcavator, inclusiv un joystick FNR, autonivelare, revenire la săpare, hidraulică auxiliară și multe altele. Iar pentru o buna intretinere a echipamentului dvs. puteti folosi piese buldoexcavator CASE.